5 Ocak 2016 Salı

Düğün Dernek Tek Parça Full izle - HD Film izle

Hurchat, Kameralı Sohbet Odaları, Görüntülü Sohbet, kameralı sohbet, hür chat, sohbet, üyeliksiz sohbet, chat canlı sohbet




Düğün Dernek Tek Parça Full izle

İMDB 6.5/10 Bir çok televizyon dizisinde yönetmenlik yapmış hatta işler güçler biz kardeş payı dizisinde yönetmenlik yapmış Düğün Dernek, oyuncu kadrosunda Türkiye’de bir anda oyunculuk sektörüne girmek için çabalayan ve bir anda yıldızları parlayan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve usta oyuncu Rasim Öztekin yer almaktadır. Orta Anadolu’daki bir köyde, 4 arkadaş imece usulü düğün yapmaya çalışınca işler birbirine girer ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar. İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı film. Filmin çekimleri Erzincan ve Sivas’ta yapılmıştır. 2 ay içinde 6 milyon seyirci barajını aşan film, Fetih 1453’ün rekorunu da geçerek Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi olmuştur. İlk olarak 6 Aralık 2013’te gösterime giren film, 30 dakikalık bir eklemeyle 21 Mart 2014’te yeniden izleyicilerle buluştu. Düğün Dernek izlemek için bizi tercih ettiğiniz için iyi ki varsınız. Düğün Dernek full izleme ayrıcalığını sizlere hissettirebilmek için elimizden geleni yapacağız.

Düğün Dernek tek parça izlemeniz sırasında bir sorunla karşılaşırsanız bunu lütfen bize bildirin. Sorunu bildirmeniz durumunda en kısa sürede halledileceğinden şüpheniz olmasın. Düğün Dernek filmini izledikten sonra filmi izlemeyen ziyaretçilerimiz için yorum yapıp diğer izleyicilerimize görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Son olarak kaliteli hizmetimizi ve sizler için çalıştığımızı görerek Düğün Dernek SANSÜRSÜZ izleme imkanı sunmaya çalışırken bir beğeniyi çok görmeyin 😀 hurchat.blogspot.com. iyi seyirler diler.

Tür: 2013 Filmleri, İmdb +7 Filmleri, Komedi Filmleri, Yerli Film izle

Yapım: 2013 - Türkiye

IMDB Puanı: 7.5

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder