5 Ocak 2016 Salı

İncir Reçeli 2 Tek Parça Full izle - HD Film izle

Hurchat, Kameralı Sohbet Odaları, Görüntülü Sohbet, kameralı sohbet, hür chat, sohbet, üyeliksiz sohbet, chat canlı sohbet





İncir Reçeli 2 Tek Parça Full izle

İMDB 6.2/10 İncir Reçeli birinci filminide yöneten yönetmen Aytaç Agirlar, oyuncu kadrosunda Halil Sezai, Selim Akgul, Onur Bilge, Can Dogan yer almaktadır. İçine kapanık Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu’nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmin ardından üç yıl sonra gelen ikinci yapımda yine Halil Sezai başrolde oynuyor. Bu sefer Metin’i ve onu yoğun yalnızlık döneminin ortasından çekip çıkaran Gizem’le (Şafak Pekdemir) olan fırtınalı ilişkisini izleyeceğiz. 2011 yılında vizyona giren ilk İncir Reçeli filmi seyirciden yoğun ilgi görmüş özellikle başroldeki müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu’nun yeniden popüler olmasını sağlamıştı. İncir Reçeli 2 izlemek için bizi tercih ettiğiniz için iyi ki varsınız. İncir Reçeli 2 full izleme ayrıcalığını sizlere hissettirebilmek için elimizden geleni yapacağız.

İncir Reçeli 2 tek parça izlemeniz sırasında bir sorunla karşılaşırsanız bunu lütfen bize bildirin. Sorunu bildirmeniz durumunda en kısa sürede halledileceğinden şüpheniz olmasın. İncir Reçeli 2 filmini izledikten sonra filmi izlemeyen ziyaretçilerimiz için yorum yapıp diğer izleyicilerimize görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Son olarak kaliteli hizmetimizi ve sizler için çalıştığımızı görerek İncir Reçeli 2 izleme imkanı sunmaya çalışırken bir beğeniyi çok görmeyin 😀 Hurchat.blogspot.com iyi seyirler diler.

Tür: 2014 Filmleri, Dram Filmleri, Romantik Film izle, Yerli Film izle

Yapım: 2014 - Türkiye

IMDB Puanı: 6.2

Yönetmen: Aytaç Agirlar

Oyuncular: Halil Sezai, Selim Akgul, Onur Bilge, Can Dogan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder