14 Nisan 2016 Perşembe

Bedava chat sohbet sitesi kur

Hurchat, Kameralı Sohbet Odaları, Görüntülü Sohbet, kameralı sohbet, hür chat, sohbet, üyeliksiz sohbet, chat canlı sohbet



BEDAVA CHAT SİTESİ KURARAK İNSANLARA YAZIŞMA OLANAĞI SAĞLAYIN

Chat sitesi kurmakmı istiyorsunuz ve bunu bedava bir şekildemi yapmak istiyorsunuz. Bedava chat sitesi kurmak isteyenlerin tek çağresi wordpress.com, Blogger, blogcu.com gibi ücretsiz blog siteleri oluşturulan servisler sayesinde bu emelinize ulaşabilirsiniz. Blog kurarak sohbet odası oluşturmak isteyenlerin siteleri örnek olarak görüneceği şekil şunlardır. sohbet68.blogspot.com veya hurchat veya sohbet68 gibi görünecektir. Bu tip ücretsiz blog sitelerini iyi yerlere taşımak yani google aramalarında üst sıralara çıkarmak oldukça zor işdir. Benim tavsiyem size sohbet domaini almanız ve uygun fiyatada hosting almanız sonra kendi sitenizi yapmaya geliştirme uğraşmanızdır. Sitenizin içersine sohbet kodunu nasıl koyacağınızı hiç dert etmeyin en kolay işlerden biriside bu zaten.

Sitenizin içersinde uluşturacağınız chat veya sohbet sayfasının içersine iframe kodu içinde ” https://hurchat.blogspot.com/2016/04/blog-post.html ” yazarsanız alın size ücretsiz ve üyeliksiz bedava chat sitesi.

Site kurma yönünde sıkıntı yaşayanlar aşağıdaki yorum sekmesinden bana yazarak her türlü desteği göreceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder